Във връзка с невъзможността ни да отговорим на изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни,

считано от 24 май 2018 г., сайтът и форумите ще бъдат спрени.


Прочетете повече ...

ЗОВ ЗА ПОМОЩ!!!

За всички майки и бащи, настоящи и бъдещи
Правила на форума
ПРОЧЕТИ: Правила на форумите

Get Adobe Flash player

Get Adobe Flash player
kamaro
Семенце
Семенце
Мнения: 6
Регистриран: 28 фев 2010, 20:30
Пол: Мъж

ЗОВ ЗА ПОМОЩ!!!

Мнение от kamaro » 02 дек 2011, 02:09

Здравейте колеги! След 1 седмица чакам да ми се роди син но си нямаме бебешка количка. И понеже всички в семеиството живеем само на една заплата нямаме много средства . Моля ако на някого от вас има количка която не ползва да ми я даде аз мога да заплатя 100 лева наи-много. Предварително благодаря!

Потребителски аватар
раче-осмокраче
Дръвче
Дръвче
Мнения: 298
Регистриран: 29 апр 2010, 19:25
Пол: Жена
Местоположение: София - Казичене

Re: ЗОВ ЗА ПОМОЩ!!!

Мнение от раче-осмокраче » 02 дек 2011, 10:27

От къде си? Аз мога да ПОДАРЯ количка, но по принцип не не много нова. Запазена е, изпрана и чиста, но съм отгледала и двете си деца с нея, затова има и следи от ползване. По самата количка няма нищо счупено, единственият й проблем са едната двойка колела, които понякога се изваждат от самата метална част на рамката,към която са закрепени. Този проблем НЕ е вследствие на неправилна употреба на количката, а вследствие на разхлабване на едни пластмасови "пръстчета", които законтрят колелото към рамката на количката. Сам ще се досетиш, че като са пластмасови, те се амортизират доста лесно и затова понякога, като повдигнеш тези две колела във въздуха, те просто се откачат и падат. Хубавото е, че лесно се слагат отново на мястото им! :D Ако със съпругата ти решите, че ще може да преглътнете този проблем и евентуално да го коригирате, количката е ваша заедно с най-добрите ми пожелания! Към самата количка си има дъждобран, покривало за крачетата и чанта. Количката е синя на цвят и като външен вид е приятна, само може би за новородено бебче ще е малко по-хладна, защото се води комбинирана количка, т.е. няма отделен кош за новородено. Но мисля, че ако бебчето се увие добре, отгоре се сложи покривалото и дъждобрана върху количката, ще е прилично топло; все пак едва ли ще го извеждате при -20 градуса.
Каквото и да решите за количката, ви желая здраве и успешно появяване на малкото човече на белия свят! :heart
Поздрави!!! :flower
Това е количката, с малкия ми син в нея:
Изображение

Отговори

Върни се в “За мамчетата”